NAHerstel Academie
Dans_op_Recept

Dans op Recept

Danslessen speciaal voor mensen met niet- aangeboren hersenletsel

De docenten van Dansen op Recept hebben in samenwerking met Revalidatie Friesland een lesprogramma gemaakt voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Dit is hersenletsel als gevolg van o.a. beroerte, ongeluk of een tumor. Ook mantelzorgers zijn welkom in de dansles. Iedereen is welkom, ook als je in een rolstoel zit of moeilijk kunt lopen. Je kunt op meerdere locaties in Friesland onze lessen volgen. Ontspanning en plezier staan voorop binnen onze lessen.

Wil je meedoen aan een gratis proefles, stuur een administratie@dansoprecept met je naam, soort les, danslocatie en je telefoonnummer. 

Je bent het hele jaar door van harte welkom om een gratis proefles te volgen om te ervaren wat dans met je doet. Twijfel je of je geschikt bent om mee te doen met de danslessen, neem dan gerust contact Danden op Recept. Aanmelden kan via het formulier hiernaast of door te bellen naar: 06- 25 19 00 35. Voor vragen mail naar administratie@dansoprecept.nl.

Danservaring is niet nodig voor onze lessen.

Kosten dansles

De kosten per les bedragen op € 4,50 inclusief koffie en thee. Totale cursuskosten voor een seizoen bedragen € 153,00. Je kunt in 2 termijnen betalen. Een cursusseizoen duurt 34 weken, er worden geen lessen gegeven in de schoolvakantie. Je kunt het hele jaar instromen.

Ga naar de pagina https://dansoprecept.nl/nah/ voor meer informatie!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen over dit item?

Bekijk andere prikbord items

Cognitieve fitness

Cognitieve fitness

Cognitieve fitness is een neurowetenschappelijk onderbouwde en onderzochte methode die gericht is op het gezond krijgen en houden van de hersenen. De methode combineert fysieke inspanning met intellectuele uitdaging en maakt gebruik van bewuste...
Lees verder

daginzicht: een duidelijke agenda

daginzicht: een duidelijke agenda

Ouderen en jongeren met lichte dementie, afasie, NAH of andere geheugenproblemen, hebben vaak geen duidelijk zicht op de activiteiten van de dag. Daarom ontwikkelde Stichting Doe Maar Zo! de...
Lees verder